Blogi-BistroBuss

Mikä on Bistro?

bistro(ranskalainen) viini- t. oluttupa

Bistrot saivat alkunsa Ranskassa ja bistrolla tarkoitetaan pääasiassa pientä ja suhteellisen pientä ravintolaa.
Bistron tarjoamat ruoka-annokset ovat kohtuullisen hintaisia ja alun perin niissä valmistettiin ranskalaiseen tyyliin tehtyä kotiruokaa.

 

Bistro ja henkilökuljetus

Suomessa BistroBussit on suhteellisen  tuntemattomia. Suomessa kivijalka ravintola ”bistrot” ovat alkaneet yleistymään myös muualla kun isoissa kasvukeskuksissa.
BistroBussien yhtenä etuna on nykymaailman tarve kokea jotakin uutta ja erilaista. Jos osaa tarjota oikean konseptin on tässäkin yrittämisen mahdollisuuksia.

Mielestäni henkilökuljetus voi olla muutakin kun normi taksi tai linja-auto, näitä väheksymättä .

Bistrobussi toimii henkilökuljetuksissa,  festivaaleilla tai messuilla, sitä voi vuokrata myös mitä erilaisimpiin juhliin (esim. hääjuhlat, yritystapahtumat ym.)

Jonkun on vain ensin näytettävä suunta miten ja minne mennään..
Lähtökohta:
Henkilöliikenne alalla on paljon kilpailua, joten alan toimijat elävät jatkuvassa muutos tarpeessa.
Kilpailuetua haetaan yleisesti hinnalla, mikä ei mielestäni ole kuluttajan etu.
Yritykseni pyrkii keskittymään erityispalveluihin tiedostaen näin uuden luonnin vaikeudet ja odottavat pitkäkestoiset tulokset.
Panostamme myös nykyisin väistämättömään ympäristöystävällisyyteen siltä osin kun rahkeet kestää.

Olen aina uskonut että ensimmäiset laajemmat uudet liiketoiminnat ja ns. ”nopeat voitot” löytyvät usein jo toimivan markkinointijohtajan laatikosta.

 

Tj. Mika Rosendal
Rosebus Oy


 

Aihe:
Linja-autokuljetus Kotka 

jatkoa tulossa..