Bistrobus – Markkinoinnissa

Markkinointi

Yrityksesi löytää markkinointiin vahvaa tukea sekä osaamista meiltä ja alan yhteistyökumppaneiltamme.

 


 

Todellista näkyvyyttä

Haluamme olla näyttävästi mukana yrityksesi markkinoinnissa. Markkinoinnin kokonais-suunnittelu on pitkäjänteistä strategista toteutusta,

olemme mielellämme mukana lyhyen aikavälin operatiivisessä suunnittelussa tarjoten tähän loistavan alustan BistroBus toteutuksella.

 


 

 

Markkinointikiertueet / Markkinointikierrokset

Tarjoa uutta ja kiinnostavaa markkinointiin!

BistroVipBus linja-auto kiinnittää huomion aivan kaikissa tilanteissa.

Tätä hyödynnetään erilaisissa yritysten myynninedistämistapahtumissa ja tuotteiden lanseeramisissa.
Auton voi vuokrata tapahtumapaikalle hyvin kohtuullisella sopimushinnalla. Kysy lisää..

 


 

Miten?

Erotu kilpailijoistasi ja kiinnitä huomio asiakkaisiin nopeasti ’Ready to Go’!

Unohda suuritöiset ja kalliit esittelytilojen rakennustyöt ja näiden eri toteutusvaiheet  »  sen sijaan, ajakaamme sisään tämän vaikuttavan järkäleen ja päät kääntyy heti!

BistroBus -markkinointikiertueiden kuljetuspalveluna.

Aiotko matkustaa paikasta toiseen tavoitteena vuorovaikutus asiakkaidesi kanssa? Viemme yrityksesi mihin tahansa haluat mennä.

Paras tapa välittää tehokas viesti on olla vuorovaikutuksessa asiakkaidesi kanssa tehokkaiden markkinointitekniikoiden avulla. Autamme sinua saavuttamaan tämän prosessin ylellisellä VIP-BUS: lla, jossa on huipputekniset laitteet, jotka esittelevät tuotteitasi tai palveluitasi yleisölle.

Tarvitsetko bussin markkinointikiertueisiin, erityistapahtuman tai myynninedistämistoimintoihin? Annamme sinulle vapaaseen käyttöön näyttely VIP-BUS, jolla on mahdollisesti yrityksesi nimi. Tämä tapahtuu huomion kiinnittävin teippauksin. Käytetäänkö bussia esittelytilana tai pysäköidään tapahtumakeskuksen ulkopuolelle vai ajaako se eri kohteissa, tämä VIP-BUS auttaa sinua kaikissa kuljetuksissa.

Tj. Mika Rosendal
Rosebus Oy

Aihe:
Markkinointi, markkinoinnin välineet

Kysy lisää.. 

tulossa lisää..